Hair play: Αυτό το καλοκαίρι πρέπει να γίνεις bronde!

Τέρμα το κατάξανθο,τέρμα το καστανό.Τι θα έλεγες για μια μίξη;Το λεγόμενο bronde είναι το χρώμα της καλοκαιρινής παλέτας που θα ζεστάνει το πρόσωπό σου και θα σε κρατήσει λαμπερή.

Δεν πρόκειται για κάτι καινούριο,αποτελεί όμως την πιο hot τάση για όλη την χρονιά.Το έχουν δοκιμάσει όλες οι σταρ του Χόλιγουντ,ενώ πολλές από αυτές το διατηρούν εδώ και χρόνια.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που κουράζει περισσότερο τα μαλλιά μας,καθώς καθόμαστε περισσότερο στον ήλιο,κάνουμε μπάνιο στην θάλασσα ή την πισίνα και δεν τα ενυδατώνουμε σωστά.

Τί είναι όμως το bronde;
Είναι αυτό που προτιμούν χρόνια η Sofia Vergara και η Gizele.Αυτό που έκανε τάση σε σγουρό μαλλί η Sarah Jessica Parker από τότε που την γνωρίσαμε.Αυτό που έχει απογειώσει το σέξι λουκ της λατρεμένης J.Lo.Το υποστηρίζουν επίσης,και οι δικές μας Βάσω Λασκαράκη και η προσφάτως Survivor,Ειρήνη Παπαδοπούλου.


Ουσιαστικά,το bronde είναι ένα μεσαίο καστανόξανθο με πολλές ανταύγειες που φωτίζουν το πρόσωπό σου,ανάλογα με το σχήμα του,αν γίνουν σωστά.Είναι το χρώμα που θα αποκτούσαν με φυσικό τρόπο τα μαλλιά σου κάτω από τον ήλιο.

Γιατί κολακεύει όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας;
Γιατί τονίζει φυσικά το πρόσωπο και προσαρμόζεται στον τόνο του δέρματος χωρίς να χάνει την δυναμική του.Τι πρέπει να προσέξεις;Πρέπει οπωσδήποτε να βρεις την ακριβή απόχρωση του εφέ που θα προσθέσει ο κομμωτής σου συζητώντας μαζί του,καθώς έτσι θα τονίσεις τα μάτια σου και θα δώσεις λάμψη στο δέρμα σου.

Οι πιο ζεστοί τόνοι δέρματος χρειάζονται χρυσές ή μελί αποχρώσεις,ενώ τα πιο ανοιχτά δέρματα τονίζονται καλύτερα με πιο ψυχρές και ουδέτερες αποχρώσεις.Οι ειδικοί ωστόσο,επισημαίνουν πως η τεχνική αυτή πετυχαίνει καλύτερα σε μαλλιά που έχουν μια φυσική βάση σε μεσαίο ή ανοιχτό καστανό.Με την κατάλληλη διεργασία όμως,ένας κομμωτής μπορεί να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και σε σκούρα ξανθά ή μαύρα μαλλιά.

Γιατί να επιλέξεις το bronde;
Οι ειδικοί hairstylists το προτείνουν,καθώς θα αφήνει τα μαλλιά σου να ξεκουράζονται περισσότερο.Ειδικά αν οι ανταύγειες γίνουν λίγο πιο χαμηλά από την ρίζα και "σβήνουν" φυσικά,θα χρειάζεσαι επίσκεψη στο κομμωτήριο κάθε τρεις με πέντε μήνες.Εκτός αν έχεις άσπρες τρίχες,οπότε εκεί οι ανάγκες είναι άλλες.

Για το καλοκαίρι είναι η ιδανική επιλογή για να ξενοιάσεις και να κάνεις ανέμελα τις διακοπές σου.Αν έχεις ταλαιπωρήσει χρόνια τα μαλλιά σου με χάλκινες και ξανθές αποχρώσεις,είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τους δώσεις μια ευκαιρία ξεκούρασης.

Αν το αποφασίσεις,η περιποίηση των μαλλιών σου θα είναι πολύ απλή.Μια θεραπεία κάθε φορά που θα επισκέπτεσαι το κομμωτήριο,ένα κατάλληλο σαμπουάν και conditioner ή μάσκα στο σπίτι.Ό,τι κάνεις,δηλαδή,στα μαλλιά σου έτσι κι αλλιώς.


Εσύ τι λες;Θα το τολμήσεις αυτό το καλοκαίρι;