Έρευνα: 2 στις 3 γυναίκες βάφονται υπερβολικά για να αρέσουν στους άντρες.Το καταφέρνουν;

Καθόλου σοκαριστικά τα αποτελέσματα της έρευνας,αφού καθημερινά βλέπουμε γυναίκες να το παρακάνουν με το μακιγιάζ τους.Εντάξει,είναι ωραίο να βαφόμαστε,να είμαστε περιποιημένες,χωρίς σπυράκια και ρυτίδες.Όμως όχι,δέκα κιλά κονσίλερ κι άλλοι τόσοι αϊλάινερ,δεν θα μας κάνουν όμορφες.Αντιθέτως,θα μοιάζουμε μεγαλύτερες,πράγμα που δεν το θέλουμε,και ψεύτικες,που επίσης δεν το θέλουμε.Γιατί όμως αφήνουμε την ανασφάλειά μας να μας κυριεύει;
Το μακιγιάζ είναι δημιουργικό για κάθε γυναίκα,μας διασκεδάζει και το επιθυμητό αποτέλεσμα,μας δίνει τόνους αυτοπεποίθησης.Πολλές όμως,συγχέουν τους τόνους αυτοπεποίθησης με τους τόνους μεικάπ.

Τί κατέδειξε η έρευνα;

1. Εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο μακιγιάρονται σε καθημερινή βάση.Προτιμούν μια βάση,λίγο μολύβι και ένα κραγιόν.Απλά πράγματα.

2. Τα 2/3 των γυναικών που μακιγιάρονται,το κάνουν για να αρέσουν στους άντρες.Καμία έκπληξη!



3. Το 75% των ανδρών που συναντούν τέτοιες γυναίκες δεν ενθουσιάζονται,καθώς προτιμούν το πιο φυσικό λουκ.Άδικος κόπος κορίτσια!

4. Το 40% πιστεύει πως οι γυναίκες βάφονται υπερβολικά.Οπότε για όσες βάφονται πολύ,τα νέα δεν είναι ευχάριστα.

5. Στην έρευνα συμμετείχαν 1000 γυναίκες και 555 άνδρες.Από αυτές,μια στις δέκα μακιγιάρεται αποκλειστικά και μόνο για να εντυπωσιάσει το δυνατό φύλο.



6. Οι μισές γυναίκες βάφονται περίπου 1500 φορές τον χρόνο,ενώ τα 2/3 των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα,περνούν μόνο 3 1/2 εβδομάδες τον χρόνο αμακιγιάριστες.

7. Το 45% των ανδρών δήλωσε πως ξενερώνει με το υπερβολικό μακιγιάζ.Το δεύτερο στην λίστα είναι το ψεύτικο μαύρισμα.

8. Περισσότερες από τις μισές γυναίκες δηλώνουν πως αισθάνονται καλύτερα με μεικάπ και το 28% από αυτές έχει μειωμένη αυτοπεποίθηση χωρίς αυτό.Επίσης,σχεδόν το 17% των γυναικών,παραδέχεται πως θα ακύρωναν ένα ραντεβού αν δεν είχαν πρόσβαση σε καλλυντικά.

9. Περίπου το 14% των γυναικών παραδέχεται πως δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς μεικάπ.Αυτό σημαίνει πως από τις 1000 γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα,οι 140 δεν θα ξεμύτιζαν άβαφες.



10. Σχεδόν οι μισές γυναίκες παραδέχτηκαν πως μακιγιάρονται τουλάχιστον τέσσερις φορές την ημέρα.Αυτό σημαίνει πως βάφουν το πρόσωπό τους 1460 φορές τον χρόνο.Τρομακτικό!

11. Το 67% των γυναικών εμφανίζονται άβαφες δυο φορές τον μήνα.Η μέρα που είναι πιο πιθανό να συμβεί αυτό,είναι η Κυριακή.

12. Το 17% των γυναικών ανανεώνουν το μακιγιάζ τους μόλις φτάνουν στην δουλειά,ενώ πάνω από το 50% το ξανακάνουν πριν πάνε για φαγητό.Το 16% φτιάχνονται στα γρήγορα το απογευματάκι.Κούραση κι αυτή!



13. Ακόμη και οι γυναίκες που δεν έχουν πρόβλημα με το φυσικό μακιγιάζ,ξοδεύουν αρκετά χρήματα για θεραπείες ομορφιάς.Οι περισσότερες ξοδεύουν πάνω από 60€ για μασάζ,σολάριουμ και καθαρισμό προσώπου.Το να είσαι γυναίκα κοστίζει!

14. Προηγούμενη έρευνα έχει αποδείξει πως σε μια σχέση πρέπει ως άντρας να είσαι εγκρατής.Αυτό σημαίνει πως αν δεν σου αρέσουν αυτά που κάνει η σύντροφός σου για τον εαυτό της και την ομορφιά της,απλά κράτα το για τον εαυτό σου.Συγκεκριμένα,ένας στους δέκα από αυτούς που δεν κρατήθηκαν και μίλησαν,έμειναν μόνοι πολύ σύντομα μετά την κριτική στο ταίρι τους.Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς στις γυναίκες!

Όπως βλέπεις,δεν χρειάζεται να είσαι μια άλλη για να αρέσεις.Αρκεί να είσαι ο εαυτός σου και θα εντυπωσιάσεις ακόμη κι αν δεν μακιγιάρεσαι ποτέ.Τίποτα δεν συγκρίνεται με την φυσική σου ακτινοβολία.Λάμψε λοιπόν!