Red Carpet Wars:Οι σταρ που έκλεψαν τις εντυπώσεις στα Όσκαρ!Ποιες απογοήτευσαν;

Κάθε χρόνο,η μάχη στο κόκκινο χαλί είναι πιο σκληρή από ποτέ.Στην φετινή 86η Απονομή,μάλλον οι περισσότερες κυρίες προτίμησαν να παίξουν το παιχνίδι με ασφάλεια,κι έτσι οι εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν μετρημένες.
Ας δούμε λοιπόν,τις κυρίες που δίχασαν με την εμφάνισή τους,αλλά και αυτές που έγιναν πρότυπα κομψότητας σε μια νύχτα.



LADY GAGA

Η γνωστή για τις ακραίες εμφανίσεις της τραγουδίστρια,αποφάσισε να βάλει κάτι πιο μαζεμένο για τα γούστα της.Αυτό το μακρύ κασκόλ-εσάρπα-φουλάρι μάλλον κατέστρεψε το λουκ,αντί να το αναδείξει.


SALLY HAWKINS

Η Sally Hawkins παραείναι καλυμμένη.Με λίγο πιο ανοιχτό λαιμό,τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.Το χρώμα επίσης λάθος επιλογή,καθώς δεν ταιριάζει στο δέρμα της ηθοποιού.


ANNA KENDRICK

Πολλή φασαρία για το τίποτα σε ένα φόρεμα που με μερικές αλλαγές,θα μπορούσε να εντυπωσιάσει.


GLENN CLOSE

Η Glenn Close φόρεσε ένα ρούχο του Zac Posen,το οποίο αποτελείται από δυο κομμάτια.Αν δεν είχε μανίκια,θα ήταν αρκετά κομψό.


KRISTIN CHENOWETH

Η μικροκαμωμένη ηθοποιός μάλλον αποφάσισε να κοντράρει τον θείο Όσκαρ.Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ομοιότητα με το χρυσό αγαλματίδιο.


KERRY WASHINGTON

Η εγκυμονούσα ηθοποιός φόρεσε Jason Wu,ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του φέτος στα Oscar.Το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν ήταν το αναμενόμενο,καθώς το φόρεμά της τσαλακώθηκε στη συνέχεια και βράχηκε από την βροχή.


BETTE MIDLER

Η Bette Midler είναι ένας ζωντανός θρύλος,οπότε μπορεί να υποστηρίξει οτιδήποτε.Το συγκεκριμένο ρούχο βέβαια,παραείναι αχαρακτήριστο ακόμη και για εκείνη.


ANNE HATHAWAY

Η Anne Hathaway φόρεσε Gucci για να αναδείξει την λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της.Το μπροστινό κομμάτι του φορέματος ωστόσο,θα μπορούσε να λείπει ή να μην είναι τόσο φαντεζί.


PENELOPE CRUZ

Η Penelope,την οποία οι συντελεστές της Ακαδημίας μπέρδεψαν στο Twitter με την Σάλμα Χάγιεκ,μπορεί να φορέσει τα πάντα και να μοιάζει ονειρική.Το συγκεκριμένο Giambattista Valli φόρεμα,δεν ήταν από τα αγαπημένα της βραδιάς.Ειδικά αυτός ο φιόγκος...


LIZA MINNELLI


Είπαμε,οι ζωντανοί θρύλοι έχουν δικαίωμα να φοράνε ό,τι θέλουν...αλλά αυτό είναι απλά ένα τεράστιο λάθος,αφού θυμίζει χριστουγεννιάτικη μπάλα για το δέντρο.Δεν κολακεύει σε καμία περίπτωση.

Οι κομψότερες κυρίες της λαμπερής βραδιάς


LUPITA NYONG'O  Με Prada

CATE BLANCHETT   Με Giorgio Armani

JENNIFER LAWRENCE   Με Dior 

AMY ADAMS  Με Gucci


SANDRA BULLOCK  Με Alexander McQueen

EMMA WATSON  Με Vera Wang


NAOMI WATTS  Με Calvin Klein 

SARAH PAULSON  Με Elie Saab

KATE HUDSON  Με Versace

PORTIA DE ROSSI  Με Naeem Khan

Και το πιο καλοντυμένο ζευγάρι...

BRAD PITT & ANGELINA JOLIE  
Ο Brad φοράει Tom Ford & η Angelina Elie Saab Haute Couture.