Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

It's a date:Τα Dos & Don’ts για ένα τέλειο πρώτο ραντεβού

Είναι γεγονός πως έχει αλλάξει πολύ ο τρόπος που δημιουργούνται οι σχέσεις,άρα και τα ραντεβού.Οι άνθρωποι σήμερα,ξέρουν πολύ καλά τι ζητούν από μια σχέση σε σύγκριση με τις περασμένες δεκαετίες,και υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον ιδανικό σύντροφο.Ακόμη και οι κανόνες του ραντεβού έχουν αλλάξει.
Σαν δραστηριότητα,πάντα ήταν και θα είναι συναρπαστική.Η δυνατότητα για νέες γνωριμίες και η ελπίδα για έναν μεγάλο έρωτα,κάνει το ραντεβού τον προάγγελο ενός ονείρου.Ωστόσο,υπάρχουν κι εκείνες οι περιπτώσεις που,ενώ μπορεί εσύ να τρελαίνεσαι για τον άλλο,εκείνος δεν ανταποκρίνεται το ίδιο.Μη μασάς όμως,απλά μάλλον πρέπει να φρεσκάρεις τις τεχνικές σου.

Υπάρχει βέβαια,και το online dating,το οποίο είναι πολύ δημοφιλές πια στους χρήστες του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.Αμέτρητα προφίλ που αναζητούν ταιριαστούς συνομιλητές και ό,τι προκύψει.Τι πρέπει όμως να κάνεις και τι να αποφύγεις για να ξεκινήσεις μια υγιή σχέση;


Πρόσφατες φωτογραφίες. Φρόντισε να μην δημοσιεύεις γελοίες φωτογραφίες στο προφίλ σου.Κανένας δεν ενδιαφέρεται για τις στιγμές που κι εσύ η ίδια ντρέπεσαι.Δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες το πρόσωπό σου φαίνεται καθαρά και είσαι αξιοπρεπής.Όχι θολές κι όχι μακρινές.

Να είσαι μοναδική. Φρόντισε οι πληροφορίες στο προφίλ σου να είναι πρωτότυπες για να τραβούν την ανάλογη προσοχή.Μην επαναλαμβάνεις λέξεις και μην επικεντρώνεσαι στην σεξουαλικότητά σου για να παρουσιάσεις τον εαυτό σου.Ξέρεις πόσοι και πόσες το κάνουν αυτό;Μην πεις πολλά ψέματα γιατί θα είναι δύσκολο να τα πάρεις πίσω αργότερα.Να είσαι φιλική,αλλά να μην γράφεις φιλικά.Άσε μια σοβαρότητα να αιωρείται.

Να είσαι εντυπωσιακή. Κοιτάζοντας το προφίλ σου,όλοι θα δημιουργήσουν μια σαφή εικόνα για σένα στο μυαλό τους.Μην τους επιτρέψεις όμως να βγάλουν εύκολα και γρήγορα συμπεράσματα σχετικά με το ποια είσαι,πως είσαι εμφανισιακά και πως είναι ο χαρακτήρας σου.Γι' αυτό,αφιέρωσε λίγο χρόνο παραπάνω στο βιογραφικό σου και απόφυγε τα ορθογραφικά λάθη.

Γενικά
Θα έχεις ήδη διαβάσει αρκετά για το τι απαγορεύεται και το τι επιβάλλεται σε ένα ραντεβού.Ας τα συνοψίσουμε όμως παρακάτω.

Do's
Φρόντισε να ελέγξεις τον ενθουσιασμό και την νευρικότητά σου πριν συναντήσεις το αντικείμενο του πόθου σου στο ραντεβού σας.Κάν'τε πράγματα,στα οποία θα μπορείτε να συμμετέχετε και οι δυο,και κυρίως,να μιλήσετε.Δοκιμάστε να πάτε για δείπνο ή ένα καφέ, και μετά κάν'τε μια βόλτα είτε με το αυτοκίνητο είτε με τα πόδια.Να θυμάσαι πως η κουβέντα σε ένα πρώτο ραντεβού είναι το Α και το Ω.Δώσε στον καλό σου όλη σου την προσοχή σου,ακόμη κι αν δίπλα σας γίνεται πανικός.Όσο για το ενδυματολογικό της υπόθεσης,προτίμησε κάτι απλό και όμορφο που ταιριάζει στην περίσταση.

Don'ts
Σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο,μην αρχίσεις τις αναφορές σου στους πρώην και τις προηγούμενες σχέσεις σου.Θα ξενερώσει και θα έχει και δίκαιο.Άφησέ τον να μιλήσει για τον εαυτό του και μην τον διακόπτεις.Μην ανοιχτείς και πάρα πολύ γιατί πιθανόν να χάσει το ενδιαφέρον του.Αν του τα πεις όλα με τη μια,μετά για τι θα έχεις να μιλήσεις;Μίλα όσο πρέπει λοιπόν.Και μην το ξενυχτήσετε.Μπορεί να του δημιουργήσεις άσχημη εντύπωση.Αν θέλεις όντως να τον ξαναδείς,τελείωσε το ραντεβού στην ώρα του και δώσε το πράσινο φως για την επόμενη συνάντησή σας.

Αυτές ήταν μερικές συμβουλές για να τα πας καλύτερα και να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας.Βέβαια,στις ερωτικές σχέσεις,όλα είναι τόσο σχετικά πια,που είναι θέμα χημείας και χαρακτήρα αποκλειστικά.Όπως και να 'χει,καλή τύχη και καλή επιτυχία!»
Read more »

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

Facelook:5 tips για εντυπωσιακό μακιγιάζ ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Ήξερες πως αν απλώσεις makeup σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σου,μπορείς να το κάνεις να μοιάζει πολύ διαφορετικό;Ακολούθησες ποτέ συμβουλές ομορφιάς για να το πετύχεις;Αν η απάντηση είναι όχι,παρακάτω θα βρεις μερικά γρήγορα tips για να ενισχύσεις το λουκ σου σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σου.


Οβάλ πρόσωπο
Julia Roberts
Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσεις μια ανοιχτόχρωμη ή φυσική βάση.Χρησιμοποίησέ την κάτω από την περιοχή του μετώπου και γύρω από την μύτη.Κράτησε το τόξο του φρυδιού φυσικό,καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να τονίσεις καλύτερα το βλέμμα σου.Μην επιλέξεις βαρύ μακιγιάζ στα μάτια και έντονο κραγιόν στα χείλη μαζί.Αν θέλεις να τονίσεις τα μάτια,τότε διάλεξε μια απαλή απόχρωση για τα χείλη,και το αντίθετο.


Στρογγυλό πρόσωπο
Mila Kunis

Κάνε το στρογγυλό πρόσωπό σου να φαίνεται πιο λεπτό,χρησιμοποιώντας το κολπάκι με την βάση.Διάλεξε μια βάση με σκούρη απόχρωση και άπλωσέ την στα μάγουλα και τα πλάγια.Έτσι,θα λεπτύνεις το πρόσωπό σου.Στη συνέχεια,τόνισε τα μάτια με σκούρες αποχρώσεις και χρησιμοποίησε μια ανοιχτόχρωμη ιριδίζουσα σκιά για να τα φωτίσεις.Χρησιμοποίησε δυο διαφορετικούς τόνους για βάση,για να τελειοποιήσεις το λουκ σου.Δώσε προσοχή στην εσωτερική καμπύλη των φρυδιών.


Τετράγωνο πρόσωπο
Audrey Hepburn
Χρησιμοποίησε μια βάση σε σκούρη απόχρωση.Για να κάνεις το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο στρόγγυλο,άπλωσε ρουζ στα μήλα,και μια ανοιχτόχρωμη βάση στο μέτωπο και την μύτη.Μπορείς επίσης,να ενώσεις τις δυο αποχρώσεις των βάσεων για να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Μακρόστενο πρόσωπο
Gwyneth Paltrow

Όταν το πρόσωπο είναι μεγαλύτερο,το ίδιο πρέπει να είναι και τα φρύδια.Χρησιμοποίησε μια σκουρόχρωμη βάση στο σαγόνι και το μέτωπο,και μια πιο ανοιχτόχρωμη στο υπόλοιπο πρόσωπο.Με λίγο ρουζ,δημιούργησε σκιάσεις στα σημεία που θέλεις.Έτσι,θα τονίσεις το βλέμμα σου και θα κάνεις το πρόσωπό σου να μοιάζεις οβάλ.


Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς
Scarlett Johansson

Κάνε το πρόσωπό σου να φαίνεται οβάλ με την χρήση του κατάλληλου μακιγιάζ.Τόνισε τις περιοχές του πηγουνιού και του μετώπου,και άπλωσε ένα ανοιχτόχρωμο ρουζ στις έσω πτυχές των μήλων.Σε αυτό το σχήμα προσώπου είναι σημαντικό να τονίσεις τα μάτια.Προτίμησε σκούρες σκιές.Επίσης,χρησιμοποίησε μια καλή μάσκαρα ή eyeliner για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Ακολουθώντας τις παραπάνω μικρές συμβουλές,σίγουρα θα λάμπεις.Το σχήμα του προσώπου άλλωστε,παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ομορφιά μας.Η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων βοηθά σημαντικά για να επιτύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.Καλή επιτυχία!
»
Read more »

Like a Star:6 χτενίσματα των σταρ για μαλλιά μέχρι τους ώμους

Έχεις μαλλιά μέχρι τον ώμο και δεν μπορείς να διαλέξεις ποιο χτένισμα σου ταιριάζει περισσότερο;Τα μαλλιά μέχρι τους ώμους σου δίνουν πολλές επιλογές και κολακεύουν σχεδόν όλα τα πρόσωπα.Μπορεί να πρόκειται για ένα δύσκολο μήκος όσον αφορά το στιλ που θα υιοθετήσεις,μπορείς όμως να το προσαρμόσεις κατάλληλα και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.
Παρακάτω θα δεις μερικά από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα για το πόσο εντυπωσιακό και κυρίως εύκολο,είναι να δοκιμάσεις διαφορετικά στιλ σε μαλλιά μεσαίου μήκους.

Αυστηρά ίσια - Gwyneth Paltrow

Πρόκειται για ένα πολύ σικάτο λουκ και μπορείς να το τολμήσεις για τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες.Για παράδειγμα,σε μια σημαντική παρουσίαση στην δουλειά.


Αλογοουρά - Kate Beckinsale

Είναι ένα ρετρό χτένισμα που σου δίνει την απαραίτητη πινελιά ανεμελιάς που χρειάζεσαι.Γιατί να μην το δοκιμάσεις για μια συναυλία,ας πούμε;


Επιμελώς ατημέλητος κότσος στο πλάι - Emma Stone

Σέξι,παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα σικ.Αν είσαι καλλιτεχνικός τύπος,υιοθέτησέ το για τα εγκαίνια μιας γκαλερί.


Μισά πάνω,μισά κάτω - Marisa Tomei

Θα δείχνεις σοφιστικέ,χωρίς όμως να χάσεις την θηλυκότητά σου.Από τα καθημερινά σου ψώνια,μέχρι έναν γάμο,είναι η ιδανική επιλογή.


Το γυριστό κοτσιδάκι - Jennifer Garner

Είναι ένα σπιρτόζικο λουκ και φωνάζει ανεμελιά και ελευθερία.Τέλεια επιλογή για ένα πρώτο ραντεβού.


Πλεξούδες παραλίας - Emma Roberts

Ό,τι πιο όμορφο για την καθημερινότητα με μια fun διάθεση και ό,τι πρέπει για καφεδάκι με τις κολλητές σου.


Καλή επιτυχία!

»
Read more »

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

B-Healthy:12+1 τρόποι για να νιώθεις & να είσαι πιο υγιής

Θέλεις να γίνεις πιο υγιής;Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι ριζικές αλλαγές.Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και έχεις μόνο να κερδίσεις.Θα μειώσεις τις πιθανότητες για πολλές μορφές καρκίνου και διαφόρων ασθενειών,θα βάλεις νέες βάσεις στην καθημερινότητά σου και θα έχεις την ευκαιρία για μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή.


1. Να κοιμάσαι αρκετά. Για να έχεις ένα υγιές σώμα,χρειάζεσαι τουλάχιστον 8 με 10 ώρες καλού ύπνου καθημερινά.Έτσι θα είσαι πάντα σε εγρήγορση και δεν θα χρειάζεται να πεις δέκα κούπες καφέ για να μείνεις ξύπνια.Αν πηγαίνεις ακόμη σχολείο,να φροντίζεις να μην ξενυχτάς τις καθημερινές.2. Βάλε το χαμόγελο και το γέλιο στην ζωή σου. Ένας χαμογελαστός άνθρωπος πάντα μοιάζει νεότερος και φαίνεται το πόσο καλά αισθάνεται.Έχει αποδειχτεί επιστημονικά,πως το να χαμογελάς πολύ σε κρατά πιο υγιή.

3. Μην κάνεις τίποτα. Κάθισε σε ένα ήσυχο μέρος,στα σκοτεινά αν θέλεις,για τουλάχιστον δέκα λεπτά,και άσε όποιες σκέψεις σε αγχώνουν να φύγουν.Θα αισθανθείς μια πλήρη ανανέωση.Αν απλώς χαλαρώσεις,θα νιώσεις καλύτερα και πιθανόν να διατηρήσεις αυτό το αίσθημα σε όλη την διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας.Δοκίμασε να το κάνεις δυο φορές την ημέρα και θα δεις.


4. Περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούν βασικό κομμάτι μιας υγιούς διατροφής.Προσπάθησε να καταναλώνεις όσο περισσότερα μπορείς.

5. Άφθονο νερό. Δέκα ποτήρια τουλάχιστον την ημέρα τον γιατρό τον κάνουν πέρα.Το νερό σε βοηθά,εκτός από το να ξεδιψάς,να ανακτάς δυνάμεις και να έχεις περισσότερη ενέργεια μέσα στη μέρα.Άνθρωποι που δεν πίνουν πολύ νερό,συνήθως υποφέρουν από ακμή,πονοκεφάλους,ακόμη και αφυδάτωση.Κάνε το νερό λοιπόν,φίλο σου και δεν θα το μετανιώσεις.

6. Τεντώσου. Το λεγόμενο stretching,καταρχάς θα σου χαρίσει μεγάλη ευεξία.Από την ώρα που θα ξυπνήσεις μέχρι λίγο πριν το γυμναστήριο,αυτός ο εύκολος τρόπος άσκησης των μυών,είναι η τέλεια προθέρμανση και προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία.Αν το κάνεις καθημερινά,θα αποκτήσεις τρομερή ευκινησία.Άσε που θα μπορείς να τρέξεις μεγαλύτερες αποστάσεις χάρη στις αντοχές που θα σου χαρίσει.

7. Τρέξε,τώρα τρέξε. Δεν είπαμε να διανύσεις απόσταση πέντε μιλίων κάθε πρωί,αλλά το jogging για δέκα λεπτά,είναι η ιδανική άσκηση για να κρατηθείς σε φόρμα.Δέκα λεπτά δυο φορές την εβδομάδα είναι μια καλή αρχή.Οι μυς σου θα δυναμώσουν και θα είσαι fit όλη την ημέρα.Προσοχή όμως:ποτέ μην τρέξεις για μια ώρα και μετά σταματήσεις απότομα για να περάσεις μια ωρίτσα στον καναπέ σου.Οι κράμπες θα είναι συνεχείς και δεν θα μπορείς να τρέξεις την επόμενη ημέρα.Απλώς άρχισε το περπάτημα και πάρε βαθιές αναπνοές.Σαν το τρέξιμο πάντως,δεν έχει!

8. Πίεσε λίγο τον εαυτό σου. Αν για παράδειγμα κάνεις καθημερινά 10 push-ups,δοκίμασε να κάνεις 12.Μικρές προκλήσεις σαν κι αυτές θα σε κρατήσουν σίγουρα σε φόρμα.

9. Κάνε κάτι που αγαπάς. Παίξε με το κατοικίδιό σου,πήγαινε για κολύμπι ή οτιδήποτε άλλο σου αρέσει.Κάνοντας πράγματα που αγαπάς,έχεις καλή διάθεση και αισθάνεσαι ευτυχία.Αν είχες,ας πούμε,μια κακή ημέρα,κάνε μια βόλτα με το ποδήλατό σου και διώξε τον θυμό και το άγχος.Όχι μόνο θα διασκεδάσεις,αλλά θα αισθανθείς καλύτερα από ποτέ.

10. Νιώσε καλά για τον εαυτό σου. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που είναι καλύτερος από σένα σε κάτι,οπότε μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλα άτομα ποτέ!Βρες πράγματα στα οποία μπορείς να διαπρέψεις και χρησιμοποίησε πάντα τα ταλέντα σου.

11. Βάλε έναν στόχο και πέτυχέ τον. Το αίσθημα της νίκης θα σου προσφέρει τρομερή αυτοπεποίθηση.Κέρδισε την συμπάθεια,τον θαυμασμό και τα βλέμματα των άλλων και θα νιώσεις βασίλισσα.

12. Ασκήσου καθημερινά. Θα αισθανθείς,θα δείχνεις και θα είσαι στα καλύτερά σου.

13. Χαλάρωσε και μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά. 


Άνοιξε τους ορίζοντές σου,εξερεύνησε νέα πράγματα,διάβασε και γενικά,κάνε πράγματα που διώχνουν την πίεση και το άγχος από μέσα σου.Η ζωή είναι έτσι κι αλλιώς μικρή.Τράβα την απ' τα μαλλιά!
»
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...