Top Secret:18 πράγματα που ευχόμαστε να ήξεραν οι άντρες

Οι άντρες,είτε νομίζουν πως ξέρουν τι θέλουμε πάντα είτε αναρωτιούνται αιωνίως τι πραγματικά αναζητά μια γυναίκα από εκείνους.Προς ενημέρωση όλων λοιπόν,μια γυναίκα δεν ψάχνει τίποτα που δεν υπάρχει ή δεν μπορείτε να είστε.Για όσους ψάχνετε απάντηση σχετικά με το θέμα,παρακάτω θα δείτε 19 μυστικά για να συγκινήσετε μια γυναίκα.Τα μυστικά αυτά βασίζονται σε μελέτη υγιών ευτυχισμένων ζευγαριών και στο πως οι ρόλοι των φύλων εναλλάσσονται.

1. Ένας ευαίσθητος άντρας είναι ένας σέξι άντρας
Το νούμερο ένα μυστικό είναι πως οι γυναίκες εκτιμούν βαθύτατα έναν άντρα που δεν κρύβει την ευαίσθητη πλευρά του,ειδικά όταν είναι ταραγμένες.Μια αγκαλιά που θα τις ηρεμήσει και θα τις παρηγορήσει,είναι μεγάλο ατού για την μετέπειτα πορεία της σχέσης.

2. Οι ιππότες "περνάνε" ακόμη
Όταν μιλάμε για ρομάντζο,οι γυναίκες σκέφτονται την παραδοσιακή πλευρά ενός άντρα.Αυτό συναντάται κυρίως,στην φάση του ξελογιάσματος.Μια γυναίκα σίγουρα μπορεί να ανοίξει μόνη της μια πόρτα ή να τραβήξει μια καρέκλα για να καθίσει,αν όμως ένας άντρας προσφερθεί να "βοηθήσει",θα μεταμορφωθεί αυτομάτως σε gentleman στα μάτια της ή ακόμη και σε...ιππότη με άσπρο άλογο.

3. Το στιλ μετράει
Η μόδα πάει κι έρχεται,το στιλ ενός άντρα όμως,και ειδικά η προσοχή που δείχνει στην λεπτομέρεια,τον κάνει να ξεχωρίζει.Για τις γυναίκες είναι σημαντικό σε όλες τις φάσεις της γνωριμίας τους με το αντικείμενο του πόθου τους.Το αδύναμο σημείο τους;Αν ένας άντρας καταλάβει με πoιο λουκ και στιλ τον προτιμά η κοπέλα που τον ενδιαφέρει,και φυσικά το χρησιμοποιήσει,θα γίνει απλά ακαταμάχητος.

4. Το κόκκινο χρώμα κερδίζει
Αυτό δεν προέκυψε από κάποιο ερωτηματολόγιο,αλλά από τα ψυχολογικά τεστ στις προτιμήσεις του υποσυνείδητου των γυναικών.Μια ιντριγκαδόρικη μελέτη αποκάλυψε πως το κόκκινο χρώμα κάνει τους άντρες να φαίνονται πιο ισχυροί,ελκυστικοί και σεξουαλικά επιθυμητοί στις γυναίκες.Μην ξανοίγονται όμως οι άντρες.Η χρήση του κόκκινου χρώματος δεν σας κάνει πιο ευγενικούς,οπότε αυτό εξαρτάται από εσάς.

5. Ψεγάδια έξω!
Τίποτα δεν μαγνητίζει περισσότερο μια γυναίκα από έναν καλό άντρα που θέλει να γίνει καλύτερος.Οι γυναίκες αγαπούν την προσωπική φιλοδοξία και ωριμότητα,την φροντίδα και την ευαισθησία,την αναγνώριση μιας ατέλειας.Για παράδειγμα,αν χάσει την ψυχραιμία του ή είναι δύστροπος μετά από μια δύσκολη μέρα,η προσπάθειά του να το αντιμετωπίσει είναι ιδιαιτέρως γοητευτική.

6. Άκου,αλλά μην μιλάς

Όταν κάτι ενοχλεί μια γυναίκα,αυτό που αποζητά από έναν άντρα,είναι να την ακούσει κι όχι να την συμβουλεύσει.Οι άντρες έχουν την τάση να θέλουν να "φτιάξουν" πράγματα ή καταστάσεις,επειδή έτσι είναι κατά κάποιον τρόπο προγραμματισμένοι από την φύση τους.Ένας καλός ακροατής όμως,για την γυναίκα,είναι ένας πολύτιμος σύντροφος,και έτσι η σχέση ανεβαίνει επίπεδο και γίνεται πιο βαθιά.Προσοχή όμως,άλλο ακροατής κι άλλο να κουνάς το κεφάλι σου κάνοντας πως ακούς.

7. Το 3ο ραντεβού δεν οδηγεί απαραίτητα στο σεξ
Άλλος ένας μύθος που πρέπει να καταρριφθεί.Οι γυναίκες δεν βάζουν χρονοδιάγραμμα για το πότε θα καλέσουν κάποιον στην κρεβατοκάμαρά τους.Μερικές θέλουν να γνωρίσουν τον άλλον αρκετά καλά πριν προχωρήσουν στο σεξ.Ένα δίμηνο είναι καλό διάστημα για να κάνεις σεξ με μια γυναίκα,αν φυσικά θέλεις να ξεκινήσεις μια σχέση μαζί της κι όχι κάτι περιστασιακό.Το ίδιο ισχύει και για εκείνη βέβαια.

8. Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι
Πολλοί άντρες το πηγαίνουν κατευθείαν στο σεξ,οι περισσότερες γυναίκες όμως,προτιμούν την πιο γραφική οδό.Και εκείνες επιθυμούν το σεξ,αλλά θέλουν να φτάσουν σε αυτό με τον δικό τους τρόπο.Θέλουν πρώτα να νιώσουν την πνευματική εγκεφαλική επαφή με έναν άντρα,θέλουν την ρομαντική προοπτική της κατάστασης.Αυτό σημαίνει χρόνος,συζήτηση,άγγιγμα και με λίγα λόγια παρατεταμένα προκαταρκτικά.

9. Το ασφαλές σεξ είναι...αφροδισιακό
Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουν και οι δυο με συνέπεια και υπευθυνότητα.Οι γυναίκες πάντως,το εκτιμούν και αισθάνονται πιο προστατευμένες όταν ένας άντρας το καθιστά σαφές και αργότερα το κάνει πράξη.


10. Αυτό που θέλουν οι γυναίκες...στο κρεβάτι
Στις γυναίκες αρέσει να συζητούν για το τι συμβαίνει στον τομέα σεξ και ενδιαφέρονται να μάθουν πως να ικανοποιούν τον σύντροφό τους,με τακτ φυσικά για να μην έρθει κανένας από τους δυο σε δύσκολη θέση.Οι άντρες από την άλλη μεριά,δεν είναι και τόσο των ερωτήσεων.Αν υπάρχουν απορίες όμως,θα χρειαστεί θετική διάθεση και απλότητα.Η ερώτηση "Θα σου άρεσε να....;" είναι η ιδανική αρχή.Ρωτώντας πας στην πόλη άλλωστε.

11. Όχι άγχος πριν το σεξ
Αυτό που λένε ότι μπορεί να συμβεί σε όλους...ε,είναι αλήθεια.Δεν είναι ντροπή,δεν υπάρχει λόγος για καμία ανασφάλεια και είτε το πιστεύετε είτε όχι,και οι γυναίκες αισθάνονται άσχημα αν συμβεί κάτι τέτοιο.Όχι τόσο επειδή ένας άντρας δεν κατάφερε να ανταποκριθεί,αλλά ίσως γιατί αισθάνονται πως δεν τους προκαλούν πια μεγάλη επιθυμία για σεξ.Οπότε,ο άντρας είναι αυτός που θα πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση.


12. Ο "καθρέφτης" του έρωτα
Έχεις ακούσει αυτό που λένε πως στο ζευγάρι μετά από ένα διάστημα αρχίζει να μιμείται ο ένας τον άλλον ή ότι αρχίζουν να μοιάζουν;Αυτή η εντύπωση ίσως οφείλεται στις γυναίκες,οι οποίες τείνουν να αντιγράφουν τις κινήσεις των συντρόφων τους θέλοντας να δείξουν τα συναισθήματά τους.Η μίμηση υποσυνείδητα είναι η καλύτερη απόδειξη πως μια γυναίκα είναι γοητευμένη.

13. Το "άρωμα" είναι μαγνήτης
Συχνά παρατηρείται πως όταν ένας άντρας φορά πουλόβερ ή πουκάμισο στην δουλειά,η γυναίκα θέλει να κουρνιάσει αμέσως στην αγκαλιά του από ευχαρίστηση ή να μυρίσει το ρούχο.Γιατί;Ερευνητές ανακάλυψαν πως το βιολογικό άρωμα ενός άντρα,ο ιδρώτας δηλαδή,επηρεάζει θετικά τις γυναίκες,καθώς τις χαλαρώνει.


14. Πες το ξανά πιο δυνατά
Στις γυναίκες αρέσει πολύ να ακούν πόσο όμορφες δείχνουν και κυρίως όταν ένας άντρας το καταλαβαίνει και τους το λέει χωρίς παρότρυνση από τις ίδιες.Όταν φοράει ένα καινούριο σέξι φόρεμα για παράδειγμα,το να το καταλάβει ο σύντροφός της και να της πει πόσο σέξι είναι,θα του δώσει έξτρα πόντους.Γενικά,όταν μια γυναίκα αλλάζει,για έναν άντρα πρέπει να είναι πάντα προς το καλύτερο και να της το λέει.

15. Μίλα,κάνει καλό
Όταν μια γυναίκα θέλει να μιλήσει για την σχέση της,δεν σημαίνει ότι ο σύντροφός της έκανε κάτι λάθος.Όχι απαραίτητα τουλάχιστον.Όπως λένε οι ειδικοί,μια γυναίκα θέλει να μιλάει για αυτή την μαγική "ένωση" που λέγεται σχέση,να επισημαίνει τα σωστά και τα λάθη,να εξετάζει το τι συμβαίνει.Αυτό είναι καλό,καθώς μια ειλικρινής κουβέντα φέρνει πιο κοντά το ζευγάρι.


16. Όλα είναι στα μάτια της
Ένας άντρας,μπορεί να αισθάνεται πιο άνετα όταν δεν κοιτάζει την σύντροφό του,αντιθέτως όμως οι γυναίκες είναι της οπτικής επαφής.Οι ειδικοί αναφέρουν,πως οι γυναίκες προτιμούν οι σύντροφοί τους να τις κοιτάζουν όταν συζητούν μαζί τους.Το ίδιο και στο σεξ.Η οπτική επαφή εμβαθύνει την σχέση σε άλλο επίπεδο,πράγμα που κρατά και εκτός κρεβατοκάμαρας.

17. Έτοιμος για άγκυρα ή την μεγάλη φυγή
Ένας άντρας πρέπει να δίνει την απαραίτητη προσοχή στην σύντροφό του και να μην χάνει τίποτα από αυτά που λέει.Πώς θα καταλάβει όμως πως είναι έτοιμη να δεσμευτεί;Θα το πει η ίδια.Συνήθως,οι γυναίκες δεν θέλουν να μιλούν γι' αυτό,καθώς θεωρούν πως φαίνεται ή έρχεται φυσικά σαν εξέλιξη μόνο του και προφανώς όταν έρθει η στιγμή θα το καταλάβουν και οι δυο.Αν όμως,η γυναίκα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα,την επόμενη φορά που θα το αναφέρει,ένας άντρας πρέπει να είναι έτοιμος να το συζητήσει και...να μείνει ή να αποχωρήσει.

18. Ρομαντισμός που θα κρατήσει
Οι ρομαντικές καταστάσεις πάντα άρεσαν και θα αρέσουν στις γυναίκες.Μπορεί να είναι σε σχέση 2 μήνες,μπορεί 20 χρόνια,αυτό όμως παραμένει το ίδιο.Λουλούδια,ένα δείπνο,λίγοι στίχοι ρομαντικής ποίησης,μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να ερωτεύεται τον σύντροφό της ξανά και ξανά.Ίσως να ακούγονται κλισέ ως μέθοδοι,ως χειρονομίες όμως θα συγκινήσουν ολοκληρωτικά μια γυναίκα,η οποία θα δείξει την εκτίμησή της όταν τα φώτα σβήσουν.