Star Zone:Οι χειρότερες πλαστικές στήθους του Hollywood

Είναι όμορφες,διάσημες και τόσο πλούσιες που δυστυχώς οδηγούνται στην υπερβολή.Σε αρκετές περιπτώσεις,θα αναρωτηθείς αν οι γιατροί που προχώρησαν στις αισθητικές επεμβάσεις,πήραν το δίπλωμά τους νύχτα.Αν λοιπόν,έχεις πάρει την απόφαση για πλαστική στο στήθος,δες τα παραδείγματα προς αποφυγή και πώς κατάντησαν εξαιτίας της ματαιοδοξίας τους και των απρόσεχτων γιατρών τους.


Victoria Silvstedt
Η Silvstedt ήταν η νικήτρια των καλλιστείων Playmate το 1997.Μετά από την παρουσία της εκεί,αποφάσισε πως το στήθος της δεν ήταν αρκετά μεγάλο.Μάλλον το παράκανε!




Audrina Patridge 
Είναι τόσο όμορφη που θα μπορούσε να ζήσει και χωρίς τα εμφυτεύματα,στα οποία δεν έγινε καθόλου καλή δουλειά αν το προσέξεις.






Jenna Jameson
Τα στήθη της θρυλικής σταρ ταινιών ερωτικού περιεχομένου,απλά δεν είναι ίδια.Μάλλον ο πλαστικός της έκανε λάθος στην επιλογή των εμφυτευμάτων.Για την δουλειά της πάντως,μια χαρά την βολεύουν.



Courtney Love
Η Courtney Love έχει από τα χείριστα των αποτελεσμάτων αισθητικής επέμβασης στήθους.Τα στήθη της όχι μόνο έχουν κενό ανάμεσά τους,αλλά κοιτάνε το ένα την ανατολή και το άλλο την δύση. 
Christina Aguilera
Τέτοια φωνάρα με ένα τόσο αντιαισθητικό αποτέλεσμα...μπροστά της.



Sheyla Hershey
Η κυρία αυτή,μια φορά κι έναν καιρό,είχε το πιο μεγάλο στήθος στον κόσμο με μέγεθος Μ.Από τότε που παρουσίασε κάποια προβλήματα υγείας όμως,αποφάσισε να μειώσει το μέγεθός του.


Heather MillsΤο στήθος της κυρίας είναι απλά ανεξέλεγκτο,εκείνη όμως τα αναδεικνύει με καμάρι και αυτοπεποίθηση. 
Alicia Duval
Το στήθος της Alicia φαίνεται πως υποφέρει ανάμεσα σε αυτό το σουτιέν που μάταια προσπαθεί να το κρατήσει στο ύψος του.Αποτυχημένη δουλειά και εδώ.



Joan Van Ark

Αν εξαιρέσεις πως γενικά πρόκειται για μια όχι και τόσο ευχάριστη στην όραση παρουσία,το αμέσως επόμενο που θα δεις θα είναι το στήθος της που μοιάζει σαν κάποιος να κόλλησε δυο μπάλες του baseball.


Bethenny Frankel
Η reality τηλεπερσόνα ήλπιζε και σε μια ανόρθωση που θα αναδείκνυε τα κάλλη της.Αυτό το κατάφερε,αλλά τα εμφυτεύματα...μάλλον δεν κάνουν αυτό που πρέπει.







Σε επόμενο post θα δούμε τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας επέμβασης.