Hair Care:Τα do's & don'ts για το πρώτο ραντεβού

Μόλις γνώρισες κάποιον και θα βγείτε το πρώτο σας ραντεβού; Πριν αγχωθείς για το τι θα φορέσεις,δώσε λίγη παραπάνω σημασία στα μαλλιά σου.
Τα πρώτα ραντεβού είναι λογικό να σε αγχώνουν.Αν είχαμε έναν συγκεκριμένο οδηγό να ακολουθήσουμε για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία,όλα θα ήταν πολύ εύκολα.Αντιθέτως,περνάμε ατέλειωτες ώρες προσπαθώντας να βρούμε ποιο χτένισμα μας ταιριάζει,δοκιμάζουμε,ξαναδοκιμάζουμε ρούχα και μιλάμε στον καθρέφτη μας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας όμως,ξεχνάμε ένα πράγμα:τι σκέφτονται οι άντρες για τα μαλλιά μας με την πρώτη ματιά.Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο,προσέχουν όμως και την παραμικρή λεπτομέρεια κι ας μην το δείχνουν.

Δες λοιπόν τι πρέπει να κάνεις και τι όχι για να τον εντυπωσιάσεις.

Ζωηρό πλούσιο χρώμα
Αν η ρίζα έχει φτάσει στο απροχώρητο ή αν έχεις άσπρες τρίχες,φρόντισε να ανανεώσεις την βαφή σου.Οι ρίζες των μαλλιών αποκαλύπτουν πολλά για την ηλικία μας,άσε που τα κάνουν να φαίνονται άτσαλα και απεριποίητα.Έρευνες επίσης έδειξαν,πως όταν μια γυναίκα ψάχνει για σύντροφο,τα μαλλιά της πάντα είναι περιποιημένα και λαμπερά.

Ξεφορτώσου την ψαλίδα
Αν πέρασε καιρός από το τελευταίο "καθάρισμα" στις άκρες σου,φρόντισέ το.Οι άντρες προσέχουν τις γυναίκες με μαλλιά λαμπερά,υγιή και φυσικά.Αν τα μαλλιά σου μοιάζουν σαν "νεκρά",είναι φριζαρισμένα και ξηρά,θα σχηματίσει πολύ διαφορετική εικόνα για σένα απ' αυτήν που ίσως ισχύει.

Μην το παρακάνεις
Πριν βγεις,σκέψου το μέρος που θα πάτε για να βρεις το κατάλληλο χτένισμα.Αν κάνετε κάτι πολύ δραστήριο,μια αλογοουρά είναι ιδανική.Αν εμφανιστείς υπερπαραγωγή,παρόλο που σε μερικούς άντρες αρέσει να βλέπουν πως φροντίζεις τον εαυτό σου,ίσως ο καλός σου να ξενερώσει.


Δείξε ενδιαφέρον
Είπαμε δεν χρειάζεται να το παρακάνεις,αλλά και το να μην κάνεις απολύτως τίποτα δείχνει πως δεν νοιάζεσαι.Οι άντρες λατρεύουν την σκέψη πως αφιερώσαμε χρόνο για να δείχνουμε όμορφες για χάρη τους.

Φυσική ομορφιά
Οι γυναίκες συχνά αναρωτιούνται αν οι άντρες προτιμούν τα σγουρά ή τα ίσια μαλλιά στις συντρόφους τους.Η πιο σωστή απάντηση είναι πως κάθε άντρας είναι διαφορετικός.Τα σγουρά μαλλιά σε κάνουν να δείχνεις πιο ανέμελη και σε μικραίνουν.Τα ίσια αν είναι πολύ στιλιζαρισμένα,σε σοβαρεύουν και ταιριάζουν σε πιο clean-cut καταστάσεις.

Μην παίζεις με τα μαλλιά σου
Το άγχος οδηγεί πολλές γυναίκες να παίζουν με τα μαλλιά τους.Αν θες να δείξεις στο ταίρι σου ότι ενδιαφέρεσαι γι' αυτόν,ένα τίναγμα πίσω από τους ώμους είναι υπεραρκετό.Οτιδήποτε άλλο καταντά ενοχλητικό και χαζό.


Δείξε το πρόσωπό σου
Οι άντρες ομολογούν πως τους αρέσει πολύ η κοπέλα τους να είναι χαλαρή,αμακιγιάριστη και με φόρμες.Αν αυτό ήταν εντελώς αλήθεια βέβαια,θα σώζονταν πολλές σχέσεις και πολύς χρόνος.Αν λοιπόν βαριέσαι να κάνεις κάτι πιο εξεζητημένο ή απλά δεν έχεις χρόνο,μάζεψε πίσω τα μαλλιά σου ή κάνε έναν χαλαρό κότσο για να αναδείξεις το πρόσωπό σου.