Φιλί-Φιλί με λυτρώνεις:Οδηγίες Χρήσης

Είτε είναι το πρώτο σας φιλί με το νέο σας έρωτα είτε ένα από τα πολλά με το άλλο σας μισό,συνήθως αφήνει μια εντύπωση,μια γεύση που κρατά πολύ περισσότερο από εκείνα τα δευτερόλεπτα ή λεπτά.
Σύμφωνα με τους ειδικούς,το φιλί συνήθως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις σχέσεις.Δείχνει ότι είμαστε συμβατοί με τον άλλον,ότι ταιριάζουμε κατά κάποιον τρόπο.Όσο περισσότερο λοιπόν,φιλιούνται οι άνθρωποι,τόσο περισσότερο γίνονται ικανοί να επικοινωνήσουν σε ερωτικό επίπεδο.



Το πρώτο φιλί

Αν το πρώτο σας φιλί,ή ένα από τα επόμενα,δεν είναι αυτό που περιμένατε,συζητήστε το.Πολλά ζευγάρια διστάζουν να μιλήσουν για τέτοια θέματα,καθώς αισθάνονται ντροπή ή φόβο μήπως πληγώσουν τον άλλον.Μην ντρέπεστε καθόλου και συζητήστε με τον παρτενέρ σας τι σας αρέσει και τι όχι,έτσι ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι.Μόνο μην το κάνετε κατά τη διάρκεια του φιλιού,γιατί υπάρχει περίπτωση να φανεί ως...επίπληξη.

Τα λάθη των γυναικών και των αντρών 

Οι περισσότεροι από μας έχουμε ξεκάθαρες προτιμήσεις για το τι θέλουμε και τι όχι όσον αφορά την ιερή διαδικασία του φιλιού.
Το μεγαλύτερο λάθος των αντρών είναι πως πολλές φορές παραείναι επιθετικοί με την...γλώσσα τους.Και μάλιστα ισχυρίζονται πως οι γυναίκες δεν ανοίγουν το στόμα τους επαρκώς.Ναι,αλήθεια είναι.
Και για τα δυο φύλα πάντως,το νούμερο ένα παράπονο είναι η έλλειψη ποικιλίας.Οι ειδικοί συνιστούν και λίγο παιχνίδι γύρω από τα χείλη πριν του δώσετε να καταλάβει.Άλλα σημεία του προσώπου,τα αυτιά,αλλά και ο λαιμός είναι μια χαρά για αρχή.Μια άλλη καλή συμβουλή,είναι να δαγκώνετε απαλά το κάτω χείλος και να κατευθύνεστε προς τον λοβό του αυτιού.


Μερικές επιπλέον οδηγίες:


Enjoy λοιπόν!

ΥΓ:Διάβασε το 2ο μέρος ΕΔΩ!